Vedenie Banskej Bystrice sa dohodlo s Kanaďanom Lukacevicom

02.11.2012 Banská Bystrica

Banská Bystrica 2. novembra (TASR) - Vedenie momentálne deviateho tímu hokejovej Tipsport extraligy HC'05 Banská Bystrica sa v piatok dohodlo na zmluve s kanadským útočníkom Nedom Lukacevicom. V tíme spod Urpína bude 26-ročný rodák z Podgorice v bývalej Juhoslávii, pôsobiť do konca aktuálnej sezóny.

Ako TASR informoval riaditeľ a predseda predstavenstva HC'05 Ľubomír Lenár, ide o ľavého krídelníka, ktorého v roku 2004 draftoval v 4. kole zo 110. miesta Los Angeles Kings. V nižších zámorských súťažiach WHL, AHL, ECHL odohral 363 zápasov s bilanciou 218 bodov. V sezóne 2011/12 odohral 12 zápasov v nižšej švédskej súťaži v tíme Sundsvall IF s bilanciou 6 bodov (5+1) a v tomto ročníku má za sebou dva zápasy v druhej nemeckej bundeslige v mužstve Crimmitschau ETC.

"Vedenie a tréneri HC'05 od neho očakávajú posilnenie útočných schopností družstva, ako aj zvýšenie agresivity pred bránkami súperov. Ned má už vybavené všetky potrebné dokumenty pre štart v Tipsport extralige SR," uvádza sa v informácii HC'05.
 

Vyberte región